top of page
Screenshot 2023-03-08 at 10-37-35 NANO TRÅDLYFT - Derma Pro (2).png

En helt ny revolution inom skönhetsbranschen har nu kommit till Sverige!

90min I 2495kr  Introduktionspris under mars! 1700kr!

Detta är en Premiumbehandling för Dig som värderar god hudhälsa och som är beredd att sköta om din hud för bästa resultat.


THESERA L behandlingen öppnar upp kanaler i huden med hjälp av syror, trådblandningen slussas sedan ner i huden, expanderar och sträcker ut.

Resultat: Jämnare hud, mer fukt och lyster.

En behandling ger fint resultat, men 4 behandlingar rekommenderas. Kur gör du 1g/v

Med Thesera L – en stark lyftande behandling med smälttrådar behöver man inte gå igenom någon smärta, blåmärken eller svullnad längre för att få PDO-trådlyft för full ansiktspenetration.

Behandlingsmöjligheter med Nano Trådlyft THESERA L
Ansiktslyft
Halslyft
Dekolletagelyft
Naturlig volym och fukt under ögon
Fukt för händer
Mer volym i kinder och ansikte


THESERA L har redan blivit populär i många länder runt om i världen

Vanlig trådlyft är redan en populär trend som finns på många estetiska klinker runtom i världen. Men att kunna utföra metoden helt utan nålar gör  behandlingen ännu mer populär och är nu en ny växande trend som äntligen finns i Sverige!
Metoden används redan flitigt i flera andra länder i världen. Med denna nya kliniskt beprövade TDN-teknik, är detta nästa generation av PDO-trådar som lyfter och den är smärtfri, icke invasiv och kräver ingen återhämtningstid

 

Med Thesera L – en stark lyftande behandling med smälttrådar behöver man inte gå igenom någon smärta, blåmärken eller svullnad längre för att få PDO-trådlyft för full ansiktspenetration.

Genom att använda TDN-tekniken som är ett säkrare och mer effektiv alternativ till operationer. TDN (Transfer Double Nanosphere) -tekniken är kärntekniken för penetration av olika aktiva ingredienser, såsom hyaluronsyra, PPC, peptider och olika syror. Aktiva ingredienser inkapslas i nanostorlek för att röra sig ner i lipiden, skyddad från yttre krafter som temperatur och olika pH-nivåer.
Detta gör det möjligt att behandla hela ansiktet och även halsen på en gång istället för bara ett område i taget. Lyfttekniken är baserad på PDO smälttrådar bestående av flera steg med speciella produkter för full absorbering av PDO fibertrådarna. En helt ny revolution inom skönhetsbranschen finns nu i Sverige.
Thesera L smältande PDO trådlyftsbehandling är redan populär i många länder och nu även i Sverige.

Länk och info om Thesera

bottom of page