top of page

Endast det bästa till din hud!

Skärmklipp dermalogica.PNG
Skärmklipp grande.PNG
images grande.jpg
bg__logo_100w bg.webp
images jane.png
images dp.jpg
291364003_608462433808671_1599320530777055426_n.jpg
Skärmklipp vc.PNG
masker1-211x167.png
Screenshot 2022-12-28 at 18-55-54 MASQ Powerlite.png
Skärmklipp blomdahl.PNG

 Bra makeup förstör inte din hud.
Den skall vara en förlängning och komplement till din dagliga hudvård och hudhälsa

50020379_10156247904234895_2756705070807
2017-dermalogica-logo-PMS431C.jpg
42197-Derm-Expert-DS_svenska-1800x2329.j
  • Instagram

Avancerade produkter är bara början!

Dermalogicas professionella hudvårdsprodukter och behandlingar ger begreppet hudhälsa en helt ny betydelse. Du kan förvänta dig verkliga resultat - både hemma i ditt badrum och hos din hudterapeut. Samtliga produkter är icke-komedogena, dvs de framkallar inte pormaskar. De är fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen samt uttorkande S.D.-alkohol.  Dermalogica har aldrig testat och kommer aldrig att testa sina produkter på djur. Kontakta oss om du vill handla, veta mer eller boka en behandling.

Dermalogica

updatedjaneiredale.jpg
thumbnail_LOGO_SCM_Gray_NEW.jpg
  • Instagram

JaneIredale_Sverige

Daglig användning av makeup, solskydd och varför?

Hudvårdande mineralmakeup som låter huden andas är en naturlig förlängning av din hudvård och hudhälsa. Sortimentet passar alla hudtyper och hudtillstånd, även dig som har en känslig och sensitiviserad hud.

Ett bredspektrigt UV-skydd är den bästa anti-age produkten för din hud

Daglig användning av en hudvårdande foundation med UV-skydd (solskyddsfaktor) skyddar och vårdar.

Den går att använda direkt efter en behandling för att skydda, ge sol/UV-skydd och för att jämna ut din hudton. Detta är extra viktigt efter en behandling och ingår alltid efter ditt besök.

Med vår foundation från JaneIredal och övriga hudvårdande produkter från Dermalogica  minskar du risken för att drabbas av hudförändringar som har ökat i takt med vår intensiva längtan efter sol. Bryr du dig dessutom om estetiska förändringar som rynkor och pigmentfläckar har du ännu fler anledningar till att skydda ansiktet oavsett vilken grundfärg du har.

Sol och UV-strålning är nämligen vår främsta källa till hudens åldrande. Men du håller även daglig påfrestning av luftföroreningar, rök och avgaser på avstånd.

Luftföroreningar kan bidra till att kollagenfibrer i vår hud bryts ned, vilket orsakar för tidigt åldrande, rynkor och pigmentfläckar. Det kan också skada vår huds skyddande yttre lager, vilken kan lede till torrhet, rödhet och irritation samt förvärra hudsjukdomar som eksem, psoriasis och akne.

 

UV-strålar når vår hud även en molnig dag och värt att tänka på är att snö reflekterar solstrålar, så även vintertid är det bra att skydda sig.


Ta hjälp att hitta rätt ton från mer täckande effekt eller mer lätt utjämnande nyans, all konsultation är givetvis kostnadsfi och i vårt testerställ finns ett helt sortiment av de sköna hudvårdande produkterna. Om en produkt känns "fel" kan man ibland behöva hjälp och tips för en enkel justering om hur man använder den.

sunheart_Stor_Moment.jpg
bottom of page