top of page

PRX-T33 BIOREVITALISERING

Vad är PRX-T33?

 

Det här är en behandling för dig som inte tycker om nålar!

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Anti-ageing” – effektiv och resultatinriktad. En innovation som ger djup återfuktning, direkt reducering av rynkor och fina linjer samt effektiv “lift and tight”-effekt

 

PRX-T33 kan benämnas som en hybrid mellan hyaluronsyrefillers och kemisk peeling utan injektioner och kraftig flagning

Vad är fördelarna med PRX-T33?

- Appliceras utan nålar.

- För alla hudtyper och årstider.

- Vetenskapligt dokumenterad Medical Device CE-märkt klass I.

- Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent.

- Ökar aktivt cellförnyelsen

- Stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktorer

- Djupt fuktgivande

- Återskapar hudens fyllighet och vitalitet

- Reducerar rynkor och linjer

- Reducerar oönskad pigmentering och främjar jämn hudton

- Reducerar ärrbildningar efter vattenkoppor och svinkoppor

Vilka områden kan behandlas? 

- Rynkor och linjer

- Torr hud

- Förlorad fasthet och elasticitet

- Nedsatt fyllighet

- Ojämna pigmenteringar

- Ljusåldrad hud

- Ärrbildningar

 

Går det att kombinera behandlingarna? 

PRX-T33 är speciellt utvecklad för att samverka med andra avancerade behandlingar. Tillsammans ger kombinationsbehandlingar både högre och långtidsverkande effekt än var för sig.


PRX-T33 även som LOKAL behandling. För mindre lokala områden som tex acneärr.
Genomförs i kombination med Dermapen microneedling
 
Välj till PRX-T33 i microneedling för en resultatinriktad behandling i toppklass!    
prx-t33-produktbildpluslogga-webb_286x207.jpg

Nästa generations biorevitalisering

Fram tills idag har biorevitalisering (kosmetisk föryngringsprocedur) endast varit tillgänglig med nålar via injektionsbehandlingar och s.k. mesoterapi - effektiva behandlingar som tillför hudrevitaliserande ingredienser för att uppnå hudföryngrande egenskaper. PRX-T33 är nästa generation biorevitalisering – helt utan nålar. Det är en effektiv anti age-hudvård med djupgående effekt och aktiv biostimulering.

Hur fungerar behandlingen?

 

Behandlingen kombinerar två väldokumenterade och potenta ingredienser i en unik patenterad formula: Triklorättiksyra (TCA) med väteperoxid. Resultaten är anmärkningsvärda och ger både omedelbar och långsiktig effekt. PRX-T33 aktiverar lokalt hudens ”Skin Stress Response System” som direkt påverkar hudens pigmentceller, ämnesomsättning och vävnadstillväxt.

 

​​Hur går behandlingen till?

PRX-T33 appliceras på väl rengjord hud. Den patenterade lösningen appliceras manuellt eller med pensel, med en speciell massageteknik, lager för lager för att mätta och nå hudens djupare lager. Efter behandlingen neutraliseras lösningen och avslutas med speciell eftervård.

Behandlingen utförs som kur om 4 behandlingar med sju dagars intervall. Den hudförbättrande egenskapen stiger gradvis med varje repetition. Efter avslutad kur kvarstår den revitaliserande effekten i upp till 6 månader. Enstaka underhållsbehandling rekommenderas med ca 2 månaders intervall för bibehållen biorevitalisering.

Passar även fint som lystergivande, strukturförbättrande och återfuktande engångsbehandling.

Vad är viktigt att tänka på efter behandlingen?

 

Eftervård är nödvändig för optimal effekt! Efter behandlingen är huden i ett aktivt tillstånd. För att behandlingsförloppet ska upprätthållas aktivt är det viktigt att försätta vävnaden i optimalt tillstånd. Hudens PH-värde måste bevaras sänkt och hudbarrirären måste upprätthållas. Om eftervården inte är korrekt finns ingen möjlighet att samverka med hudens ”Skin Stress Response System” och behandlingens viktiga egenskaper går förlorade. Eftervården sker med speciell dag- och nattvård som efter behandlingen ersätter ordinarie hudvård. Dessa ingår i behandlingen

bottom of page