OM OSS

Tove_sept_19_uppsatt_hår.jpg

Tove Wellrath Hasslebäck

Auktoriserad Hudterapeut och C.I.D.E.S.C.O diplomerad sedan 2002.

Specialkompetens:

På Gustafsberg hud-, kropp- och skönhetssalong på i centrala Uddevalla, utför jag hudvårdande ansiktsbehandlingar på alla från yngre tonårshud till mogen äldre hud, sk "50+" eller anti-age behandling, C-vitaminbehandlingar och Retinolbehandlingar. Jag skräddarsyr varje behandling så att den skall passa dina behov, din hudtyp och ditt hudtillstånd.

Hos Tove gör du även de sedvanliga behandlingarna som vaxning, fransar & bryn, lash-lift, diatermi och nålepilering. Men även mer avancerade behandlingar som t.ex. Microneedling, Dermapen, PRX-T33, Kemiska peels,

SHR utfärdar auktorisation vilket innebär att medlemmarna har en garanterat

gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Vi arbetar efter etiska

regler och innehar behandlingsskadeförsäkring

Behöver Ni komma i kontakt med mig för rådgivning, konsultation eller vill Ni köpa hudvårdsprodukter?

 

Boka er tid via webbokningen, eller ring/maila så kontaktar jag er så snart som möjligt! 

Hos mig skall det vara enkelt med bra och professionell hudvård

info@gustafsberghudokropp.se

Tel: 0702095761

Evelina (2).jpg

Evelina Emilsson 

 

Evelina är nu utomlands och gör sin skolpraktik innan examen

Håll koll på hemsida och instagram för uppdaterad information om Evelinas

behandlingar på salongen

Evelina går sista året på Drottning Blanka gymnasieskola där hon läser Hantverksprogrammet och utbildar sig inom hår, makeup och naglar.

Under mina snart tre år på gymnasiet har jag fått lära mig mycket inom håruppsättning såsom bal och bröllopsuppsättningar, flättekniker, locktekniker och mycket grunder därpå. Inom makeup har jag fått lära mig allt från grunder till kreativa festsminkningar. Just nu är jag utbildad manikyrist, vilket innebär att jag gör en behandling som består av handmassage och lack på naturlig nagel men fortsätter just nu min utbildning till att bli nagelterapeut för att utveckla mina kunskaper till att kunna utföra förlängning på mina kunder.

Efter mina tre år på gymnasiet som Stylist så blir jag utbildad inom Lash & Browlift, hårstylist, makeupartist och nagelterapeut, vilket gör mig helt redo inför arbetslivet med god erfarenhet och kunskaper. På salongen kommer jag få att lära mig nya kunskaper, utvecklas och få erfarenhet.

Evelina kommer att praktisera fram till sin examen 2022 på Gustafsberg Hud & Kroppsvård där hon kommer erbjuda flera elev-behandlingar.

Du som kund är varmt välkommen att boka tider för elevbehandlingar hos mig.