NAGLAR

Hos oss erbjuder vi både nagelförlängning och förstärkning på naturlig nagel. 

Vid förlängning använder vi produkter från Lilly Nails. Förlängningen utförs av tippar som därefter byggs upp med gele. Längd och form anpassas självklart efter ditt önskemål. 

 

En nagelförlängning håller sig vacker upp till 4 veckor. När veckorna har gått så rekommenderar vi att du bokar in dig för ett återbesök. 

Pris 650kr

17954690476820568.jpg

Förstärkning görs på din naturliga nagel. Detta är perfekt för dig som har sköra och tunna naglar. Det gör endast bara gott för din nagel, då materialet blir som ett skydd och motverkar eventuell skada på nagelplattan. Vi applicerar på ett gellack som är ett permanent lack. Färg appliceras utifrån ditt önskemål. Du kan även välja att bara ha förstärkning som gör nageln genomskinlig och naturlig med glans. 

Pris 

Önskar du att ha färg på naturlig nagel som håller länge? Då är det denna behandlingen du ska boka. Gellack är ett permanent lack som håller upp till 4 veckor. Under behandlingen vårdas dina naturliga naglar och därefter appliceras en färg som passar dig. 

Pris från 450kr

Återbesök är för dig som tidigare har bokat in dig för nagelförlängning, förstärkning eller gellack på naturlig nagel.  Detta är en behandling där vi filar bort gammalt material såsom färg och eventuella släpp. Längden kortas ner efter ditt önskemål, därefter fylls det på med nytt material. 

Återbesök förlängning från 550kr

Återbesök gellack från 400kr

Är du en person som älskar det där lilla extra? Då är design alldeles perfekt! 

Vi anpassar oss efter dina önskemål för att du ska vara så nöjd som möjligt. 

Vid avancerad design som t.ex mönster eller dekorationer så rekommenderar vi att du kontaktar nagelterapeuten Evelina för vilken typ av design du önskar. Det är för att vi tillsammans med dig som kund ska ha en dialog och ha en god planering före ditt besök hos oss.