top of page

INSCULPT CHAIR

är en ny unik metod som anses hjälpa patienter med urininkontinens, bäckenbottenproblem efter förlossning och/eller nedsatt intim tillfredsställelse.Över 60% av alla kvinnor lider någon gång av urinläckage. Det kan vara när man tränar, nyser eller anstränger sig.

Insculpt chair använder EMS, elektromagnetisk stimulering för att stimulera och stärka muskulaturen i bäckenbotten, inte bara de som tränas av knipövningar.  
Dessa starkare bäckenbottenmuskler gör att du kan njuta av dina dagliga aktiviteter utan rädsla för bla urinläckage.
Vi rekommenderar att du först ta en kur med 6-10 behandlingar, 2-3 gånger i veckan (varannan dag)sedan kan du underhålla resultat med minst en gång/månad.

Bäckenbottenmusklerna är det lager av muskler som stöder bäckenorganen och sträcker sig över bäckenbotten. Starka bäckenbottenmuskler ger kontroll över blåsan och tarmen. Försvagade bäckenbottenmuskler betyder att inre organ inte stöds fullt ut och man kan ha svårt att kontrollera urinblåsan.
Icke-kirurgisk & smärtfri
Inga farliga kemikalier
Ökar cirkulationen
Stärker muskulaturen
Icke terapeutledd behandlingbehandlingar

INSCULPT CHAIR använder elektromagnetisk energi för att leverera tusentals supramaximala sammandragningar i bäckenbottenmusklerna under en enda behandling.
Under en behandling sitter du FULLT PÅKLÄDD i EMS-stolen och kan t.ex. läsa en bok.
BEHANDLINGEN är icke-invasiv behandling, med andra ord finns inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

INSCULPT använder elektromagnetiska impulser som tränger igenom huden och fettlagren och träffar muskelfibrerna (muskelcellerna). Det skapar muskelsammandragningar som är mer effektiva och djupa än de viljestyrda som vi framkallar vid träning.

Tekniken är baserad på omfattande forskning och vetenskapliga metoder.

Screenshot 2023-01-09 at 23-21-24 E-post - Tove Wellrath Hasslebäck - Outlook (3).png

Pris per behandling
1495kr
I 30min

Introduktionspris
"Prova på" 30min
I 750kr

bottom of page