top of page
D I A T E R M I

15 min I 450kr
30min
I 750kr

Diatermi betyder stark upphettning av kroppsvävnad med elektricitet och är en behandling som bland annat används för att ta bort ytliga kärl och så kallade skintags.

 

Metoden är snabb och effektiv i jämförelse med kirurgi.
Hudförändringar (förutom skin-tags) skall alltid kollas av läkare innan de tas bort.

Jag rekommenderar dig att bedöva området innan behandling. Detta gör du med receptfri salva från apoteket, EMLA eller TAPIO.

Applicera riklig mängd salva och täck med plast. För bäst effekt skall salvan aldrig torka in (applicera då ett nytt lager) samt låt det verka ca 30min

Observera att det finns risk för en mindre ärrbildning i huden.

index1.jpg
E P I L E R I N G

15min I 250kr
30min
I 500kr
45min
I 750kr
60min
I 850kr

Epilering är en behandling där man tar bort generande hårväxt permanent genom upprepade behandlingar.


Vid hårborttagning förs en mycket tunn nål, kopplad till en diatermiapparat, ner till hårsäcken som ligger några millimeter ner i huden. 
Den högfrekventa växelströmmen i kombination med en kemisk reaktion slås på till nålens spets och värmen skadar hårsäcken så att man på sikt förstör hårsäcken totalt.


Behandlingen är tidskrävande eftersom varje hårsäck måste behandlas för sig och rekommenderas därför vid mindre antal hår. 


Antalet behandlingar är svårt att avgöra då håret växer av olika faktorer, som tex mediciner, ärftliga anlag, sjukdomar, preventivmedel och andra hormonella obalanser.

Mycket viktigt att man ej pillar och stimulerar området då detta både kan orsaka inflammation och ökad blodgenomströmning = ökad hårväxt.

Du måste helt avstå från vaxning, plockning med pincett, trådning etc

 

dulac-1-768x1024.jpg
bottom of page