BAL OCH BRÖLLOP

Hos oss kan du boka in dig för hårstyling och makeup inför din studentbal. Det kanske till och med är dags att gifta sig? Du kan välja att boka endast makeup eller hår. Men självklart finns det möjlighet att boka en lyxbehandling där det ingår både hår och makeup utifrån ditt önskemål. Inför dessa stora dagar så rekommenderar vi att du kontaktar Evelina för frågor och funderingar angående dina önskemål. Evelina kommer finnas där och vägleda, ge råd och svara på dina frågor. Du kommer bli inbokad för konsultation där ni tillsammans provar frisyrer och makeup för att din dag ska bli perfekt. 

Vi träffas en gång innan för konsultation och prov av makeup för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Vi kommer prova dina färger och samt den typ av makeup du önskar att ha på din stora dag. 

Pris från 995kr

Vi träffas en gång innan för prövning av dina önskemål. Vi kommer tillsammans gå igenom ditt hår för att se vilken frisyr som passar din hårtyp. Önskas löshår så för vi en dialog gällande pris. 

Pris från 

Vi träffas självklart en gång innan där vi tillsammans går igenom dina önskemål för att därefter pröva vad som passar dig. Vi kommer först gå igenom en konsultation av makeup för att hitta dina rätta färger. Sen provar vi tillsammans olika frisyrer som du önskar. Evelina kommer under tiden anteckna ner dina färger och ditt val av makeup och hår för att ha en god planering tills nästa träff. 

Pris från 2295kr

18042372133354835.jpg